Waarde Klant,Iedereen blijft in pandemie-modus en wij hopen dat U en uw naasten zich beschermd hebben geweten tegen de ingrijpende gevolgen van dit moeilijk vatbare virus.

De toenemende inzichten en vaccinatiegraad laten kleine versoepelingen toe die U in staat moeten stellen om het ‘normale’ leven toch ietwat te hernemen en hernieuwd te genieten.


Desondanks zijn de eerdere beloften van onze overheden voorbarig gebleken en is een heropening van de horeca per 1 mei 2021 thans definitief van de baan.

Meer nog, nu voor de ‘binnen’-activiteiten de horizon minstens op juni 2021 wordt geplaatst, zal een herstart van de activiteiten van Cuvee Hoeve BV sowieso dienen uitgesteld te worden.


Onze eerdere verwachtingen worden derhalve opnieuw gefnuikt, maar het team van Cuvee Hoeve BV kijkt met volle vertrouwen naar de zeer nabije toekomst waarop onze activiteiten hernomen kunnen worden en wij U opnieuw kunnen en mogen verwelkomen.


Wij blijven de situatie van dag tot dag opvolgen en nemen ons voor om U onmiddellijk gastvrij te ontvangen zodra wij daarvoor de overheidstoelating bekomen en dit liefst eerder gisteren dan morgen.


Hoe dan ook, wees waakzaam, zorg goed voor uzelf en voor elkaar en blijf vooral gezond !


Graag tot spoedig weerziens !Cuvee Hoeve BV en teamleden