Waarde Klant,Met genoegen nemen wij terug contact met U op in een periode waarin, na enkele jaren, horeca-activiteiten terug tot de mogelijkheid behoren.

Wij heten U dan ook van harte terug welkom in Restaurant Cuvee Hoeve !


De realiteit staat echter niet stil en de Covid-perikelen nog niet verteerd zijnde, klopt een nieuwe vreselijke crisis in Oekraïne op de deur.


De opeenvolging en omvang van deze desastreuze situaties heeft de inflatie aangejaagd en vooral de kosten voor U en elkeen die ondernemend actief is tot ongeziene hoogten opgedreven.

Alles kent een aanzienlijke en onvoorziene stijging : energieprijzen, grondstofprijzen, voedselprijzen, personeelskosten, …


Om U van de kwaliteit die U van ons gewoon bent blijvend te kunnen voorzien dienen wij de sinds vele jaren ongewijzigde prijs van onze maandmenu met een beperkt bedrag op te schalen : meer bepaald zal met ingang van de maand juni 2022 de prijs van onze maandmenu 42,00 euro (i.p.v. 37,00 euro) bedragen.


Wij worden door de mondiale omstandigheden verplicht deze wijziging door te voeren en zijn ervan overtuigd dat U alle begrip heeft voor deze wijziging die niet meer of minder dan louter kostendekkend is.


Onzerzijds staan wij als team vanzelfsprekend terug voor U klaar om U met alle zorgen die U van ons gewoon bent opnieuw ten dienste te staan.Graag tot spoedig (weer)ziens !

Cuvee Hoeve BV en teamleden